Eladó ház Kisoroszi, 110.000.000 Ft, 160 négyzetméter
110 mFt
Kisoroszi,
eladó ház
Méret:
160 négyzetméter
Szobák:
2 + 1
Fűtés jellege:
Konvektoros
Ingatlan adatai
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Kisoroszi
Alapterület:
160 négyzetméter
Ár:
110.000.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10654356
Szintek száma:
földszintes
Szobák száma:
2 + 1
Fűtés jellege:
konvektoros
Elhelyezkedés:
panorámás
Telekterület:
3668
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
A Duna-kanyar egyik legszebb településén, panorámás, DUNA PARTI családi ház eladó.....


A festői szépségű Kisorosziban, EGYEDÜL ÁLLÓ adottságokkal rendelkező, 3668 m2 es belterületi Panorámás teleken épült 100 m2 es családi ház, melléképületekkel eladó.

A családi ház 1972 ben épült téglából, a tetejét cseréppel fedték, melyet 10 éve felújítottak.
A házba egy nagyobb fedett teraszról léphetünk, ahol kényelmes, széles előszobát, hatalmas konyhát étkezővel, nagyobb méretű spájzot, három hálószobát és egy szintén nagyobb fürdőszobát wc vel találhatunk. A fürdőszobába zuhanyzó és fürdőkád is található.
A ház fűtése gáz konvektorral és cserépkályhával történik. Kedvező fekvésének köszönhetően minden napszakban éri a nap.A ház felújításra és korszerűsítésre szorul, de statikailag jó állapotú.

A fő épülethez több melléképület is csatlakozik, nyári konyha ( vízvételi lehetőséggel+ spájz), egy udvarról nyíló nagyobb szoba ahol cserépkályha is helyet kapott, fedett tároló ahol jelenleg csónakokat tárolnak, istálló és füstölő is. A ház alatt részben alápincézett, ami két helységből áll, valamint a melléképületek fölött részben padlás húzódik.

A szinte szabályos téglalap alakú teleken két hatalmas diófa és egy körte fa is található. A kert szépsége, hogy a telek vége a DUNÁIG fút, ahol egy kő támfalon ücsörögve a lábunkat lógathatjuk a vízbe. Mind ezek mellett csoda szép panorámába gyönyörködhetünk.

Az ingatlan teljes közművel bír, a kertben egy fúrt kút és egy ásott kút is helyet kapott.

A terület Lf-2 es besorolásban fekszik, ami igény esetén 25%-os beépíthetőséget tesz lehetővé. A nagy telek egy helyrajzi számon nyilván tartott. Az ingatlan, per és tehermentes. Lakóház minősítésű.

Kitűnő választás családok számára akár állandó lakhatásra gyermekekkel is, hiszen Kisorosziban bölcsőde és óvoda is található. A gyalogos komppal könnyedén átjuthatunk a 11 es útra, ahol buszra tudunk szállni.
Az ingatlan üzleti és befektetési szempontból is számos lehetőséget rejt magában köszönhető a saját Duna partjának és központi fekvésének..

Keressen bizalommal a hét minden napján..
Érdeklődés
 
 
 
 
 
 
Küldés